ホーム > APICS CSCP試験:Certified Sales Compensation Professional試験問題集
迅速レーダー
会社案内
ソフト版
購入問題
品質保証
全商品
全部の認定試験
F.A.Q
APICS CSCP試験:Certified Sales Compensation Professional試験問題集
CSCP(Certified Supply Chain Professional)とは実務経験年数等、受験資格を満たしているかについての事前審査があります。
サプライ?チェーン?マネジメントに関するグローバル?スタンダードの専門知識を保有していることを認定する国際的な資格です。

お客様がAPICS CSCP試験問題集を購入する前に無料でAPICS CSCP問題集のサンプルを試用することができます。APICS CSCP試験問題は定期的にアップデートしています。

Ktest問題集はIT専門家からすべての問題と解答を確認して、正解率が98%になります。APICS CSCP Certification 資格CSCP問題集は実験問題、多肢選択問題、単项の选択問題、ドラッグ アンド ドロップ問題及び穴埋め問題を提供しております。人性化のサービス、よくお客様の立場から考えて、もっといいサービスを提供することはktestの信念です。

年末年始大感謝祭り

ktestの試験問題集を30%割引できます

キャンペーン期間:2019年12月01日-2019年12月31日

割引番号:nematu2019



無料で365日以内にAPICS CSCP問題集の更新版を贈ります
ktestのAPICS CSCP試験問題集を買ったことがあるのはお客様に365日以内に無料で問題集の更新版を贈ります。お客様が持ってる問題集はきっと最新版でございます

CSCP資格取得に向けた事前準備
事前確認事項
CSCP試験は、受験資格を設けています。
To be eligible for the APICS CSCP designation, you must have:
the APICS CPIM, CFPIM, or CIRM; or C.P.M., CSM, or CPSM designations plus two years of related business experience, or
bachelor’s degree or equivalent plus two years of related business experience, or
five years of related business experience.
受験前に、上記受験資格についてAPICSに資格申請をしてください。なお1度受験資格の承認が得られれば、次回受験の際にはこの手続きは不要です。
すべての試験問題が英語のため、英語読解能力が必要です。
CSCP資格を取得するためには、1度の受験で合格すれば、資格を取得することができます。

CSCP試験科目
CSCP資格試験はCPIMとは異なり、次の3つの領域を含む単一の試験です。
Supply Chain Strategy,Design,and Compliance
Implementation and Operation
APICS Supply Chain Management Fundamentals

CSCP 試験日程&試験方法
試験実施期間
希望される試験会場と日程が物理的に可能であれば、2017年3月14日より、いつでも受験可能になりました。PearsonVUE社のウェブサイト上で予約いただきます。
 
CSCP試験は、APICSが試験運営を委託するPearsonVUE社の試験センターで実施されます。
試験は全て英語です。
CSCP受験料(試験クレジット価格)
88,000円(APICS PLUS会員)
121,000円(APICS CORE/一般)
世界共通日程での同一試験です。

KtestはPDF版およびソフトウェア版を提供することができます
ktest APICS CSCP試験問題集のPDF版 はいつでも、携帯電話、コンピュータ、タブレットPCで勉強してもいいんです。どこ、いつでも勉強できます。

ソフト版は本格的な試験環境と同じです。受験者のために、本試験環境を適応することができます。受験の前に無料サンプルを体験して頂くことができます。

Ktestは無料でCSCP Certification CSCP試験問題集デモ(DEMO)を提供することができます
Ktest試験問題集は真実の試験環境と同じです。お客様が購入する前に、無料でCSCP(Certified Sales Compensation Professional)問題集のサンプルを使用してから、もっと自信を増やす。もし,弊社のCSCP問題集を使ったら、試験に不合格だったら、ktestが全額で返金できます。ご安心ください。

1.If a company reports a problem with its supply chain and pinpoints blame, which of the following groups,
if blamed, will most likely result in the stock price being most punished by the market?
A. management
B. employees
C. customers
D. suppliers
Answer: C

2.Which of the following relationships has the maximum degree of independence of ownership and the
minimum degree of integration?
A. ad hoc trading
B. just-in-time suppliers
C. keiretsu
D. partnership
E. vertical integration
Answer: A

3.Attempts to replace competition between trading partners with cooperation most often results in which
of the following?
A. great success
B. some success
C. increased competition among trading partners
D. failure
Answer: D

4.All of the following are true concerning consignment EXCEPT:
A. With consignment, producers retain ownership over inventories.
B. With consignment, retailers control the inventory.
C. Consignment is effective way to sell products that retailers might not otherwise bewillingto carry.
D. With consignment, producers have to wait longer to get paid for their products.
Answer: B 

5.Which of the following is the proper order of activities when managing a supply chain?
A. control, predict, then understand
B. control, understand, then predict
C. understand, control, then predict
D. understand, predict, then control
E. predict, control, then understand
Answer: D

6.There has been a systematic effort within many industries to replace inventory with which of the
following?
A. cash
B. information 
C. people
D. services
E. raw materials
Answer: B

7.What is the general effect on the total time to source of adding tiers to the procurement side of the
supply chain?
A. increases
B. decreases
C. no effect
D. reverse logistical
Answer: A 

8.All of the following flows can be Internet-based when the company sells intellectual property such as
music EXCEPT with the possibility of which one:
A. product or service
B. information
C. cash
D. reverse logistics
Answer: D

9.Information concerning supply is conveyed through all of the following EXCEPT:
A. orders
B. packing slip
C. bills of lading
D. advance shipping notice
Answer: A

10.Which production strategy has the push-pull boundary before product design?
A. make-to-stock
B. assemble-to-order
C. made-to-order
D. engineer-to-order
Answer: D 
emailsales@Ktest.jp
support@Ktest.jp
オフィス営業時間: 9:00 – 19:00 (月曜日から金曜日まで)
mixi  tumblr  facebook